Logga in
Jättebra service och bemötande! Bad om snabb leverans då det var en present och det löste dom till dagen efter! Kommer handla här igen! /Lotta

Biomedics 1 Day extra 30 linser/box

186:-


  • 49 st i lager


Biomedics 1 Day Extra 30 linser/box

Biomedics 1 Day Extra är designade för att ge hög komfort under hela dagen, de är dessutom lätthanterliga på grun av sin speciella design. Linserna har bättre vätbarhet än biomedics som ersätts av Biomedics 1 Day Extra. Linserna är endagslinser och tillverkas av Coopervision.

Användning:Endagslinser är linser som endast används en dag. Endagslinser är enkla att hantera.Istället för att rengöra dem med linsvätska varje kväll, så kastar du dem bara.På morgonen sätter du i ett nytt par. Enkelt, hygieniskt och praktiskt! Det är viktigt att du alltid följer optikersordination.

Endags kontaktlinser gör att risken för beläggning på linserna mindre, vilket gör linserna bekväm och ge en skarp syn. synexperten kan du hitta alla kända märken till de lägsta priserna. Hos oss kan du fynda Dailies Aqua Comfort, Focus Dailies, Soflens Daily Disposable och 1-Day Acuvue Moist. Endags linser finns även som toriska och progressiva endagslinser och endagslinser med färg.

Biomedics 1Day Extra är endagslinser från tillverkaren Cooper Vision. Biomedics 1Day Extra är designade för att ge hög komfort under hela dagen. Biomedics 1Day Extra har en bättre vätbarhet än föregångaren Biomedics 1Day vilket gör den ännu mer komfortabel att ha i ögonen. De tillverkas dessutom på ett speciellt sätt som gör dem extra lätthanterliga. - See more at: http://www.lenson.com/se/biomedics-1day-extra-p-1386.html#sthash.iUaMm7mO.dpuf
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^