Logga in
Jättebra service och bemötande! Bad om snabb leverans då det var en present och det löste dom till dagen efter! Kommer handla här igen! /Lotta

Dailies Aqua Comfort Plus 90st/box

560:-


  • 50 st i lager


Dailies Aqua Comfort Plus - Linser hos Synexperten

Endagslinser - CIBA Vision

Dailies AquaComfort Plus är en endagslins som innehåller fuktgivande ämnen, vilket gör att ögonen blir återfuktade vid varje blinkning. Linsernas kanter är extra tunna och är tillverkade av ett ickejoniskt material för att motverka proteinbeläggningar på linserna. DAILIES ® Aquacomfort Plus ® är kontaktlinser utformade för att fungera med ögonen naturliga blinkande handling, och ger uppfriskande komfort till slutet av dagen. Med absolut ingen linsrengöring och desinficering oroa sig för, eller återanvändbara linsetuier att hålla reda på, är det inte konstigt det är en bra inget krångel, inget kladd,. Helt enkelt enklaste lins val.

Öppna bara paketet, och du är klar att . Det finns ingen ersättare schema för att memorera längre än att bara sätta i en fräsch, nytt par varje morgon, och kasta dem på natten.

Endagslinser är precis som det låter, linser som endast används en dag.
Endagslinser är enkla att hantera. Istället för att rengöra dem med linsvätska varje kväll, så kastar du dem bara.
På morgonen sätter du i ett nytt par. Enkelt, hygieniskt och praktiskt! Det är viktigt att du alltid följer optikersordination.

Märke     Dailies AquaComfort plus
Tillverkare     CIBA Vision
Styrkeomfång (PWR/SPH)     +6.00 till -10.00
Baskurva (BC/Radie)     8.7
Diameter     14.0
Förpackade     90 linser/box
Material     Nelfilicon A
Vätskehalt     69%
Bärtid     1 dag
Hanteringsfärgade     Ja

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^