Logga in
Kan varmt rekommendera denna butik! Fick mina beställda varor dagen efter och riktigt bra priser dessutom!
/Kenneth

Expressions Colors 1st-box

199:-


  • 50 st i lager


Expressions Colors - linser hos Synexperten 

Färgade månadslinser - Coopervision 

Expression Colors är färgade månadslinser som ändrar din naturliga ögonfärg utan att det ser onaturligt ut. detn finns i sju färger att beställa: Blue Topaz/Dark Blue, Blue, Aqua, Gray, Hazel, Brown och Green, passar bäst för dig med mörkare ögon eller som har en starkt accentuerad ögonfärg. Linserna ändrar ögonfärgen men tack vare att de inte är heltäckande blir resultatet oftast väldigt naturligt. Har du ljusare ögon och enbart önskar förstärka din ögonfärg rekommenderar vi istället så kallade Enhancer-linser som du hittar i vårt sortiment. Observera att vi inte kan garantera färgresultatet då din naturliga ögonfärg kommer att påverka.

Natural färg | Realistisk färg förändring

     Åtta härliga färger
     Skarp och tydlig vision: Outstanding synkvalitet
     Lätt att hantera: otroligt bekväm lins

Uttryck kan du ändra din ögonfärg med färgade linser som också erbjuder otrolig komfort och bästa synkvalitet möjligt i en mjuk kosmetisk lins. Eftersom du vill att folk ska märka att du och inte bara färgen på dina ögon, våra linser använder en tekniskt avancerad nyanserings process för att producera mer naturliga, realistiska färgförändringar.

Oavsett vilken Uttryck kontaktlins du väljer, kommer du att märka direkt att de inte bara ser bra ut, de känner också bra. De är otroligt bekväma kontakter att bära, och en anmärkningsvärt enkel kontaktlins att hantera två saker du kommer att uppskatta oavsett om du försöker kontaktlinser för första gången, eller som redan bär dem. Välj mellan åtta fantastiska färger - Jade, Blå, Aqua, Green, Hazel, Grå, blå topas, och Brown. 6 linser per box.

Produktnamn Expressions Colors
Tillverkare CooperVision
Styrkeomfång (PWR/SPH) (-6.00) - (+4.00)
Baskurva (BC/säde) 8.7
Diameter 14.4
Material Methafilcon A
Vätskehalt 55%
Bärtid 1 månad
Förpackade 1 lins/box

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^