Logga in
Jättebra service och bemötande! Bad om snabb leverans då det var en present och det löste dom till dagen efter! Kommer handla här igen! /Lotta

Proclear Toric 6st-box

869:-


  • 50 st i lager


Proclear Toric - Månadslinser hos Synexperten

Toriska månadslinser - Coopervision

Proclear toric är en torisk månadslins för dig som har astigmatism, linsen är speciellt utformad för torra ögon. Linserna innehåller molekyler som omger och binder sig med vatten, vilket gör att linsen bevaras extra fuktig. Månadslinser kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Exceptionell All Day Comfort

     Enastående synkvalitet
     Patenterad PC Technology
     Convenient månatlig ersättning schema

Om du har astigmatism, Proclear Toric mjuka linser kan du njuta av en nivå av komfort unikt jämfört med andra mjuk torisk lins skillnad kommer du framför allt att inte märka längre du bär dina linser under dagen.

Denna exceptionella komfort är möjligt tack vare PC Technology, vilket skapar ett unikt material som innehåller molekyler av fosforylkolin (PC), ett ämne som finns naturligt i humana cellmembran. Dessa molekyler lockar & omge sig med vatten, hålla Proclear linser fuktiga och bekväma, även efter 12 timmars användning.

Produktspecifikation

Märke: Proclear Toric
Antal linser: 6 linser/box
Tillverkare: CooperVision
Styrkeomfång (PWR/SPH): +6.00 till -8.00
Baskurva (BC/Radie): 8.8
Diameter: 14.4
Cylinder: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel: 10 - 180
Bärtid: 1 månad
Material: Omafilcon A
Vätskehalt: 62%
Hanteringsfärgade: Ja

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^