Logga in
Kan varmt rekommendera denna butik! Fick mina beställda varor dagen efter och riktigt bra priser dessutom!
/Kenneth

Clariti Toric 3st-box

288:-


  • 41 st i lager


 

Clariti Toric

Clariti Toric är en månadslins som går att använda hela månaden. Linsen är silikonbaserad vilket gör att den släpper igenom extra mycket syre till ögat.
Månadslinser är linser som du använder i en månads tid.

Calriti toric kontaktlinser är tillverkade av ett unikt, naturligt vatten-älskande materialet Aquagen *, som hjälper dem att stanna fuktig och bekväm hela dagen. Clariti revolutionerande linsmaterial är också hög andningsförmåga, vilket gör att högre nivåer av syre för att fritt strömma genom linsen hjälper till att hålla ögonen klar, vit, och friskt ute.

Tack vare denna patenterade teknik är Clariti till skillnad från andra silikonhydrogellinser naturligt fuktiga utan att tillsättande av linsvätska krävs.

Sauflon Pharmaceuticals har med Clarity levererat månadslinser som har en unik balans mellan syretillförsel och hög vattenhalt. Detta resulterar i månadslinser som ger dina ögon optimal komfort och välbefinnande. Med Clariti får du månadslinser som ger dig den höga kvalitet du eftersöker.

 

Utrustad med ett UV-skydd

Under dagtid utsätts dina ögon konstant för skadlig UVA- och UVB-strålning. Även på en molnig dag når ca 80% av dessa farliga strålar dina ögon. Clariti innehåller ett UV-skydd som absorberar eller blockerar dessa UVA-och UVB-strålar. Med Clariti minimerar du således risken för att drabbas av permanenta skador på ögonen till följd av solens skadliga strålar. Clariti ger dig alla förutsättningar till en långsiktig ögonhälsa.

 

Produktspecifikation

Märke: Clariti Toric
Antal linser: 6 linser/box
Tillverkare: Sauflon
Styrkeomfång (PWR/SPH): +8.00 - -10.00
Baskurva (BC/Radie): 8.7
Diameter: 14.5
Cylinder: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Axel: 10 - 180
Bärtid: 30 dagar
Material: Comfilcon A - AQUAFORM
Vätskehalt: 48%
Hanteringsfärgade: Ja, ljusblå

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^