Logga in
Kan varmt rekommendera denna butik! Fick mina beställda varor dagen efter och riktigt bra priser dessutom!
/Kenneth

Biofinity månadslinser 6st-box

475:-


  • 50 st i lager


Biofinity

Biofinity är en månadslins som går att använda för dygnetrunt-bruk. Linsen är silikonbaserad vilket gör att den släpper igenom extra mycket syre till ögat.
Månadslinser är linser som du använder i en månads tid.

Biofinity ® kontaktlinser är tillverkade av ett unikt, naturligt vatten-älskande materialet Aquaform *, som hjälper dem att stanna fuktig och bekväm hela dagen. Biofinity revolutionerande linsmaterial är också hög andningsförmåga, vilket gör att högre nivåer av syre för att fritt strömma genom linsen hjälper till att hålla ögonen klar, vit, och friskt ute.

Hemligheten är Cooper patenterade Aquaform -teknik, som optimerar förhållandet mellan syre och vatten, att skapa en mjukare, mer flexibelt linsmaterial. Det hela blir till en naturligt bekväm lins utan tillsatser, beläggningar, vätmedel eller ytbehandlingar. Ingenting kommer mellan dig och en bekvämare linsstark upplevelse.

Tillverkare Cooper Vision
 Prouktnamn  Biofinity
 linstyp  Månadslinser-dygnet runt
 Styrkeomfång(PWR/SPH)  -12 till +8,0
 Baskurva BC/Radie  8,6
 Diameter  14,0
 Material  Comfilcon-Aquaform
 Vätskehalt 48%
 Hanteringsfärgad  Ja
 Tillverkare  Coopervision

 

 

 

 

 

 

 

 

Fördelar med BIOFINITY

Hög syreprestanda
Andas Soft och Bekvämt

Hög syreprestanda och mjukt & fuktigt linsmaterial
Rundlinskanten med asfäriska främre ytanBiofinity ® kontaktlinser från Coopervision är också förpackas och säljs under eget märke varumärke Aquaclear.

Kom ihåg att köpa till linsvätska för rengöring av linserna dagligen. Det är viktigt att du följer din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Biofinity linser går även bra att använda som vanliga månadslinser och i och med det ta ut dina linser på kvällen, rengöra för att sätta in igen nästa morgon och efter en månad ersättas med ett nytt par linser. När du använder Biofinty linser som dygnet-runt linser ska dina linser slängas efter en månad och ersättas med ett nytt par kontaktlinser.

 

Dygnet-runt-linser kan vara ett bra alternativ för peroner med torra ögon, linserna är mer lämpliga än de vanligare typer av kontaktlinser, såsom månadslinser eller endagslinser. Dygnet-runt-linser kan användas som vanliga månadslinser, dvs som tas ur varje kväll, rengörs och sätts i igen på morgonen p g a linsernas unika förmåga att släppa igenom syre samt att linserna inte behöver lika mycket vätska för att fortfarande vara komfortabla.

Innan man börjar använda sig av dygnet-runt-linser så behöver linserna tillpassas i samråd med en legitimerad optiker provas ut i cirka en månad innan de kan anses som ett lämpligt alternativ.

 Biofinity kontaktlinser säljs även under olika varumärket som bland annat Eye Q24 och/eller Eyeq 24.

Varumärket Eye Q 24 är registrerat av Synsam, vilket är förvirrande för många kunder. Beteckningen Eye Q 24 används av Synsam istället för linsernas "riktiga" namn Biofinity, dvs. det namn som tillverkaren använder. Har du fått en tillpassning/ordination för Eye Q 24 kan du beställa Biofinity istället. Produkterna är identiska, de kommer från samma tillverkare (Cooper Vision). De säljs bara under olika namn.

Biofinity går under namnet iWear XR supreme hos Synoptik

Biofinity går även under benämningen SiH 48 hos vissa optiker.

Bärschemat för varje lins är individuellt och beroende av dina egna förutsättningar. Det är därför viktigt att följa optikerns ordination för hur du ska använda dessa kontaktlinser.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+ Skicka till kompis

Vänligen välj:

^ Upp ^